itt az archívum

Jó hír: itt a Francia Politika archívum!

Amióta átköltöztünk a www.franciapolitika.com-ra, kicsit kettős életet éltünk. Nem volt kész az archívum ugyanis, nem volt mire visszamutatni, linkelni. Az előző weboldalakon olvasható cikkek ugyanis nem voltak közvetlenül itt elérhetőek. Jó hír, hogy ez most megváltozott!

Elkészült tehát a Franciapolitika archívum, melyet itt érhettek el.

Az összes áttöltött korábbi cikket az archiv kategóriába helyeztem. Ott találjátok meg őket (függetlenül attól, hogy az előző oldalon milyen kategóriában voltak).

A számozott cikkek fő szabály szerint az enyémek az archívumban. (Ha pedig nem én voltam a szerző, hanem mondjuk az MTI, vagy vendégszerző stb., azt általában úgyis mindig jeleztem a posztban, ahogy most is mindig jelzem a poszt alján.)

A jó hír, hogy mostantól könnyebb lesz korábbi eseményeket visszakeresni, linkelni – az importálással ugyanis az összes korábbi tag (címke) is átjött. Hurrá, éljen az archívum!

Fontos: ha az importálás során elveszett valamelyik kedvenc cikketek, jelezzétek, mert attól tartok, történhetett ilyen (elvégre gép csinálta, nem ember 🙂 ) !

Kommentek

Kommentek